4channel USB 2.0 DVR Easycap Video Capture Adapter

- Sep 21, 2016-


Termék részletek

Termék leírása
4channel USB 2.0 DVR Easycap USB 2.0 videóinak elfog adapter Kína szállítók gyártók gyárak gyári szoftver-illesztőprogramok Windows 7

Ez egy új és nagy termék, Easycap USB, melyik tud elfog video-ba, és a rekord a számítógép.

Mi az Easycap? Egy egyszerű út-hoz feljegyzés video és teremt a filmeket!

Legjobb sellings terjed ki a biztonsági- és számítógép-elektronika mezők! A készülék túl a képet

Elfog video-ból analóg eszközök
EasyCap USB videóinak Haszonleső ember tudod elfog magas minőségű video- és audio fájlokat-ból az analóg eszközök közvetlenül és átadják a számítógép USB-n keresztül. Majd mentse őket a digitális alakok részére könnyű megtekintés, megosztás és feltöltésével to the internet, vagy másolni DVD-re. Don #39; t enged az elavult videók megy elpusztít ha megosztani, tárolni, és szerkesztheti őket-ra-a PC!

Felvétel DVD +/-R/RW, DVD + VR és DVD video /
Nagy sebességű renderelés és valós idejű teljesítmény azt jelenti kevesebb idő várakozás és több időt létrehozása.

Ezzel a csomaggal másolása, szerkesztése, létrehozhat és teszi a video fájlokat és majd éget-ra DVD és így tovább.

Magában foglalja a professzionális videó-szerkesztő szoftver
A profi video szerkesztés szoftver, ami ebben a csomagban teszi lehetővé egyszerű, a fejlett szerkesztő a videó fájlokat. Azt is teszi a szerkesztést a filmeket, mint szórakoztató, mint a lövöldözés őket. Az új szoftver segíti a kezdő felhasználókat lengyel hozzáadása a film klipsz pár másodpercen belül megkezdődik. Ossza meg a befejezett projektek a DVD-t, az interneten és a mobil eszközök.

Funkciók
EasyCAP USB video Capture adaptert elfog magas-tulajdonság video és audio reszelő közvetlen USB 2.0 illesztő nélkül hangkártya. A telepítés nagyon egyszerű, és a külső erő nem szükséges. Megoldás a laptop és asztali, mellékelünk a profi video szerkesztés szoftver, amelyek a legjobb szerkesztő funkció az Ön számára. Videó stúdió video szerkesztés szoftver, ami annyira szórakoztató, mint a forgatás őket a filmek szerkesztése. Ez a cikk fog működni bármilyen videó forrásból, többek között: DVB-T, VHS lejátszó, MINI-8 kamera, kamera HI-8, VHS-C kamera, MINI DV kamera, DVD kamerát, DVD, VCR, DVD, home kamera, biztonsági CCD kamera, TV-tuner, PSP, stb. Minden olyan eszköz, amely használja piros + fehér + sárga RCA kábelek működnek, valamint minden olyan eszköz, amely használja az S-videokábel 5-érintkezős (vagy Ön csak szükség egy adapter-hoz összeköt). Ossza meg a befejezett projektek, DVD, kazetta, az interneten és a mobil eszközök. Nagy sebességű renderelés és valós idejű teljesítmény azt jelenti kevesebb idő várakozás és több időt létrehozása. Hozhat létre számos különleges hatást, és a klip videó fájlokat... stb.
amp; #61443;Kapcsolat most


Egy pár:Mine1002-BNC MPEG-4 Avc/h 264 HDMI kódoló csere HD Video Capture kártya Video & Audio HDMI bemeneti IPTV videó kódoló Következő:HD / 3G/Sdi HDMI digitális Video Converter