4K kódoló alkalmazása sebészeti oktatásban

- Oct 29, 2019-

4K encoder application-1


A műtéti oktatórendszer és a digitális műtő rendszerében a 4K ultra HD kódoló felelős a video- és audiojelek gyűjtéséért és kódolásáért az előtérben lévő műtőben, valamint a hálózaton keresztüli szinkronkódolásért és továbbításáért, valamint az ezek biztosításáért. a távoli kijelző osztályába és a kórházi irodába. Annak érdekében, hogy más orvosok, akik nem vesznek részt a műtétben, tanulhassanak a magával ragadó tapasztalatokból.

NEWS-E1025

A hallgatók és az orvosok közötti kommunikáció olyan, mint a hagyományos gyakorlati helyszíni tanulmányi csere, amelyet a régió és a tér nem korlátoz, és teljes mértékben kielégíti az oktatási igényeket. Megoldja a nem 4K hagyományos oktatás által okozott hiányosságokat, például: az osztálytermi kép nem egyértelmű, vagy a részletek csökkentése nem elég, stb. (Egyidejűleg kompatibilis a szokásos nagyfelbontású képességgel), a 4K orvostechnikai felszerelések számának növekedésével ideális lehetőség a jövőbeli digitális sebészeti oktatási rendszerhez.


Egy pár:A szálloda IPTV rendszerének élő közvetítési megoldása Következő:Pro konvertálja az NDI-t - tegye a videofelvételt olyan egyszerűvé az IP-n