HDMI VGA/YPbPr + Spdif átalakító

- Aug 30, 2016-


Termék részletek

Alap Info
  • Típusszám:T-611

  • Típus:Audio- és videoeszköz

  • Használat:Videó, zene

Termék leírása
HDMI, YPBPR / VGA + SPDIF átalakító
TISZTELT ÜGYFELÜNK!
Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Az optimális teljesítmény és a biztonság kérjük, olvassa el ezeket az utasításokat gondosan, működési vagy módosításával ezt a terméket. Kérjük, tartsa ezt a kézikönyvet a jövő számára ajánlás.
A HDMI átalakító, hosszabbító, mátrixok és osztók Sorozatunk célja, hogy Ön #39; ra / V berendezés használata sokkal kényelmesebb, kényelmesebb, hatékonyabban és nagyobb költség-hatékony.
A konverter használata egyetlen HDMI-forrást, bejutó-hoz VGA + SPDIF mosogató vagy YPbPr + SPDIF mosogató. A konverter lehetővé teszi, hogy egy TV-készülék egy VGA + SPIDF vagy egy YPbPr + SPIDF idegen rádióadást figyel vagy vetítőgép könnyen alakítható.
A berendezés felajánl megoldások a zaj, a hely és a biztonsági aggodalmak, data center ellenőrzés, terjesztési információk, konferencia terem bemutató, iskolai és vállalati képzési környezetben.

1.0-FUNKCIÓK
1\ egy HDMI bemeneti jel egy YPbPr + SPDIF vagy VGA + SPDIF mosogató eszköz konvertálni.
2\ támogatás audió kimenet: analóg SPDIF(Optical) + R/L.
3\ kimenet támogatás: támogatást UXGA és 1080I(50/60Hz), az azonos formátumú input.
4\ LED jelzés: forrás vagy mosogató dolgozva relatív LED könnyű.
5\ minőségromlás
6\ telepíti a percben
7\ kell tekercs DC5V/1A tápegység

2.0 CSOMAG TARTALMA
Ez a készülék használata előtt kérjük, ellenőrizze a csomagolás, és győződjön meg róla, az alábbi elemek szerepelnek a szállít karton:
1\Main egység
2\5V DC tápegység
3\User #39; s kézikönyv
amp; #61443;Kapcsolat most


Egy pár:8 csatornás videó kódoló, digitális TV műsorszórás fejállomás berendezések Következő:USB 2.0 DVI/HDMI/VGA multi-display adapter