A szálloda IPTV rendszerének élő közvetítési megoldása

- Nov 30, 2019-

A globális gazdaság gyors fejlődésével a szállodaipar kényelmesebb és hatékonyabb szolgáltatásokat nyújtott az ügyfeleknek a nemzetközi márkák tükrözése és az ügyfelek növekvő igényeinek kielégítése érdekében. A szálloda által nyújtott tartalom alapján a "digitális szállodák és szélessávú szobák" nemzetközi szálloda-informatikai építkezésének ötletei, amelyek alapvetően a szállodák informatizálására és a szélessávra épülnek, a csillaghotel iparág konszenzusává váltak. A Hotel IPTV rendszer elhelyezhető vendégszobákban, előcsarnokban, lépcsőházakban, padlókon, konferenciatermekben és egyéb LCD-kijelzőkben vagy LCD-képernyőkben. Nézze meg a szálloda által biztosított videó tartalmat és videót bármikor, bárhol.


IPTV Solution A MINE technológia különféle iptv kódolókat biztosít, beleértve az önálló h264 / h265 kódolót és a többcsatornás 1U / 3U állványra szerelt kódolókat .


Az IPTV megoldás előnyei

1. Támogatja a digitális élő műsorszóró jeleket, az analóg élő műsorszóró jeleket és az IP élő műsorszóró jeleket.

2. Támogassa a videofájl, kép, szöveg, dokumentum, zene és egyéb tartalmak több formátumát.

3. Támogassa a több rendszer interfész integrációját és biztosítsa a zökkenőmentes közös hibakeresést.

4, 24 óra felügyelet nélkül, stabil működés.

5. Támogatja a harmadik féltől származó alkalmazások leküldését


Az IPTV rendszer segíthet a szállodának a TV-költségek közel háromnegyedének megtakarításában évente, és gazdagítja a szálloda hálózati számítógépes információit, így a vendégek informatikaibb szállodai szolgáltatásokat kaphatnak!


Egy pár:Video kódoló vagy videó rögzítő kártya élő közvetítéshez? Következő:4K kódoló alkalmazása sebészeti oktatásban