IPTV üzleti fejlesztési mód

- May 06, 2016-

Szerint három hálózati fúziós kapcsolatos politika biztosít, műsorszolgáltatás, ipari és távközlési ágazat együttműködésben végzett IPTV üzleti folyamat a műsorszóró rendszer belső fokozatosan alakul ki az "egységes rendszer, és a két szint séma" sugárzott ellenőrzési rendszer, a műsorszóró iparnak és a távközlési ágazat között alakult ki van "műsorsugárzás vezetett, és a közös együttműködés" üzemmódja, ésszerű mindkét szinten broadcasting intézmények és az ipari műsorszórás és a távközlés általános érdekeinek. Központi rádió és televízió ügynökségek, helyi műsorszórók és távközlési szolgáltatók számára a fő üzleti és erőforrások, közös előléptetés IPTV üzleti fejlődés és a kiterjesztése alapján. Telcos IPTV üzleti írtak alá, korai február 2013, CNTV dolgozott a Yunnan, Sichuan, Hunan, Shenzhen, Hebei, Liaoning, Shandong, Peking, Jiangsu és 9 regionális programszolgáltatókat, hogy tovább vizsgálja az IPTV üzleti fejlesztési mód kínai feltételeknek megfelelő háromoldalú együttműködési megállapodást.

Üzleti fejlesztési modell szerint a résztvevők aktívan támogatni üzleti kapcsolatos fejleményeket. Eközben nemcsak a hagyományos TV műsorszórás, IPTV és a VOD szolgáltatás, is az integráció, az Internet és a kommunikációs alkalmazások, hangsúlyozva precíziós kommunikációs kölcsönhatás, és a növekvő keresletet az otthoni szórakoztató és kulturális. IPTV felhasználók az elmúlt években folyamatosan nőtt a skála. Végén 2010, Kína IPTV használók körülbelül 3 millió dollárt; 2011 végéig hármas kísérleti kereskedelmi próba használók-hoz augusztus 2012-től körülbelül 3,5 millió háztartás, nemzeti IPTV-előfizetők, 19 millió egységek, statisztikái szerint a streaming média, 2012 végére jutni, nemzeti IPTV-előfizetők, hogy elérjük a 23 millió háztartás, nagyobb képest. 2013-as május 1-jén a nettó növekedése 3.108 millió IPTV üzleti felhasználók, 46.4 %-kal, 24.851 millió.


Egy pár:Támogatja a Linux magas minőségű HDMI Video Capture kártya az ENYÉM-HD100 Következő:Az IPTV iparág fokozatos fejlesztése