Pro konvertálja az NDI-t - tegye a videofelvételt olyan egyszerűvé az IP-n

- Oct 12, 2019-

Mi az NDI? Ez a Network Device Interface rövidítése, amely egy nyílt ip hálózati eszköz interfész protokoll


Jellemzők: Rendkívül alacsony késés (szinte valós időben), veszteségmentes átvitel, kétirányú vezérlés.


Az NDI Converter a videó hatékony és kiváló minőségű továbbítását teszi lehetővé az IP hálózatokban, nagyrészt felváltotta az iparágspecifikus kapcsolatokat és átvitelt (például HDMI, SDI stb.).


Az NDI kódolással az audio- és a videojelek valós időben továbbíthatók és fogadhatók több sugárzási minőségű jelre az IP-hálózaton keresztül, és alacsony késleltetéssel, pontos képkockával, kölcsönös felismeréssel és adatfolyamok kommunikációjával rendelkeznek.


Pro konvertálni az NDI-t eszközökhöz, a videó-over-IP még soha nem volt ilyen egyszerű. Az átalakító széles spektrumú jeleket fogad a forráskészülékektől, ideértve a fényképezőgépeket, a gyártási munkaállomásokat, a médialejátszókat, a játékkonzolokat és egyebeket, olyan patakok létrehozásával, amelyek kompatibilisek az NDI-kompatibilis szoftveralkalmazások nagyszámú és növekvő számával.


Új hálózati alkalmazásként az NDI leegyszerűsíti a rendszer felépítését és a különféle jelek közötti átvitelt, ami egyszerűbbé és rugalmasabbá teszi a rendszer tervezését, integrálását, alkalmazását és karbantartását.


Egy pár:4K kódoló alkalmazása sebészeti oktatásban Következő:Miért válassza a H.265 kódolót?