Az IPTV iparág fokozatos fejlesztése

- May 06, 2016-

Üzleti követelmények és a technológia fejlődése IPTV technológia fejlesztése már több sajátosságait.

Integrált ellenőrzési platform műveletek javult. A előfeltétele a tartalom cső lehet ellenőrzött, integrált ellenőrzési platform fokozatosan van fokozat szétválasztási kapacitás; több interakció, a video osztozik alkalmazás tartalom és a technológia integráció Twitter.

Másodszor, mint az ember-gép interakcióra portál EPG támogat villanás és HTML5 pókháló technológiai renderelés formájában lépésről lépésre rugalmas, és támogatja egy vagyon-ból érték-hozzáadott alkalmazások.

Három HD, 3D-s video fokozatosan növekszik. IPTV segítségével új kódolási és dekódolási technológiát, kódolók, tartalomszolgáltató hálózat (CDN) a set-top-box támogatás 720P, 1080I és Dolby 5.1, 7.1 audio, video, egy magas minőségű audiovizuális élmény.

Négy az intelligens CDN, tolja a HD média folyó-képességek-hoz támogat üzleti integráció támogatása.

Öt rendszer felület specifikációja között több tökéletes platform. Összesen integrált broadcast platform és platform, műsorszórás platformok és kapcsolatát alaphálózat világosabban, EPG felület párosul a CDN megoldás jobb. Ezen túlmenően felhő technológia IPTV platform és a hálózat építése és jobb üzleti kapacitás és a felhasználói élményt.


Egy pár:IPTV üzleti fejlesztési mód Következő:IPTV fejlesztési Watch