Szoftver / Hardver kódoló élő közvetítéshez

- Mar 13, 2021-

Ha habozik a szoftver vagy ahardver kódolókaz élő videostreaminghez ezek a javaslatok megkönnyíthetik a döntést.


Íme néhány javaslat kódolók alapján, amelyek a legalkalmasabbak a különböző típusú adások.


1. Streaming kezdőknek: OBS Studio ingyenes, így ismeri a valós idejű streaming folyamat. Ez biztosítja a szép funkciók. Akár kezdő, akár szakértő, műsorszolgáltatók ezrei használják a szoftvert.


2, Élő sportesemények: Mivel ezeket az eseményeket stadionokban vagy sportpályákon tartják, a berendezések fogyasztásának csökkentése ideális választás. Nem vesz fel túl sok helyet csak a számítógép és a kamera. Mint már említettük, különösen Wirecast, van néhány kiváló funkciók kapcsolatos sport.


3. Élő közvetítés otthon: Ha Ön műsorszolgáltató, és alkalmanként élő videót szeretne streamelni a nézőknek otthon vagy egy alkalmi környezetben, akkor egyszerű és ingyenes tartalmakat, például OBS Studio-t szeretne.


4. Produkciós cég: A professzionálisan élő közvetítéshez előfordulhat, hogy kiváló minőségű, tiszta videostreameket kell biztosítania a közönségnek. Ebben az esetben a valós idejű streaming hardver kódoló a legjobb választás. Ezek kifejezetten a valós idejű streaming kódolás és lehet továbbítani több napig szinte gond nélkül. Más szóval, a költségvetés és a műszaki ismeretek szükségesek a hardver kódolók hatékony használatához.


Ne feledje, hogy a végső döntésnek a valós idejű streamelési célok eléréséhez szükséges konkrét funkciókon kell alapulnia.


Végül, üdvözöljük a kapcsolatot velünk, nem számít, szeretné, szoftver kódoló vagy költséghatékony hardver kódoló.
Egy pár:nem Következő:Video kódoló vagy videó rögzítő kártya élő közvetítéshez?