A fejlesztés következő-nemzedék codec televízióműsor-szolgáltatás

- May 06, 2016-

A 2005 Consumer Electronics Show Las Vegas (CES), a következő generációs codec lesz a hangsúly, az ipar, ezek lehetővé teszik a sávszélesség korlátai a videó a hálózati szolgáltatók.

Vitaindító beszédet a CES-en, SBC távközlés CEO, nyilvánosságra hozni, hogy a társaság tervek-hoz használ a Internet Protocol (IP) továbbítására vonatkozó új digitális video szolgáltatás ismertetése. Más távközlési cégek is felmászott az IPTV üzleti indult, 2005-ben, beleértve a BellSouth és a Verizon üzleti.

A show Sirius műholdas rádió vállalat bejelentette, hogy kíván át keresztül a műholdas hálózat, amely segít a XM műholdas rádió társaság a videó videót, és versenyezni, földfelszíni magas-meghatározás.

Kábel TV vállalatok számára, hogy adja meg a VoIP üzleti kényszerítették a távközlési cég az IPTV piacra. "-A ' majdnem tű relatív dolog," mondja Paul Erickson IMS Research elemzője. Ez év elején megjelent első IPTV-jelentés készül.


Egy pár:Technológia fejlesztési Trend videó kódoló és videó rendszerek – áttekintés Következő:Vizsgálati és ellenőrző rendszer Video Decoder elvei